Brian Mørk Show

Denne uge får Brian Mørk besøg af Ruben Søltoft og Mark Le Fevre, som er på klubtur hele november sammen med GEO, som rigtig gerne ville have været med, men ikke gad. Vi finder ud af, at Ruben i al hemmelighed optager sine venner, når de dyrker sex, og at Mark knap nok tør trække vejret uden at spørge sin kæreste om lov først.

Og så dukker en sær antikvitetshandler op, der udelukkende handler med sølvtøj og defekte sager. Og som måske er vampyrjæger.

Direct download: BMS_3_Ruben_Sltoft_Mark_Le_Fevre_Mikkel_Malmberg.mp3
Category:Comedy -- posted at: 2:33pm CEST

Brian Mørk har besøg af komikerkollegaen Thomas Warberg, som han engang har fyret fra sit TV show uden at fortælle ham det. Thomas er på turné landet rundt og Henrik Palle har kaldt hans jokes for rystende banale, på trods af at alle giver ham gode anmeldelser. Thomas vil gerne lave en film om Dirch Passers sommerhus.

Vi får også besøg af en mand fra Thomas’ fortid. En bror til en pige som Thomas har behandlet ret dårligt. En bror som Thomas ikke kan huske. Overhovedet.

Direct download: BMS_2.mp3
Category:Comedy -- posted at: 5:23pm CEST

I dette, det første afsnit af Brian Mørk Show, er medstifter og CEO af Lytbare Podcasts, Lasse Rimmer gæst. Vi får et indblik i hvad der rører ham til tårer og hvorfor han tragter Brian Mørk på livet med en hær af billige ninjaer.

Lasse overraskes af en gæst fra hans fortid. En gæst han ikke helt kan huske, men som han åbenbart var som ærtehalm med. Og så ser vi klip fra det danske drama ”Henriettes handsker”.

Direct download: BMS_1_Rimmer_Grau.mp3
Category:Comedy -- posted at: 9:22pm CEST