Brian Mørk Show

I ugens afsnit kommer Dan Andersen og Jonas Brøndum forbi og fortæller om deres juleshow på Comedy Zoo København. Dan afslører at han har vundet flere gange i det spil der hedder Tinder, og Jonas tigger lytterne om en lejlighed, da han er en ussel hjemløs type.

 

Og så er der besøg af en højskoleforstander, som selv sysler med noget juleshow. Kan han lære noget af Dan og Jonas, eller kan de lære noget af ham?

 

Til sidst er der klip fra en god gammel dansk sci-fi film om ung kærlighed.

Direct download: BMS_Dan_Andersen_Jonas_Brndum_Mikkel_Malmberg.mp3
Category:Comedy -- posted at: 5:37pm CEST

I denne uges Brian Mørk Show er der besøg af Quizzen på DR2. Værtinden Signe Molde og hendes joketræl Søren Dürr forklarer hvorfor vi betaler licens, og hvordan Signe krammer folk, der ikke bryder sig om det.

I studiet er også en dyrepasser fra Zoo, som mener at have beviser for at Signe Molde laver grafitti på havens dyr og derfor gerne vil udstille hende i et bur for at tiltrække kunder henover vinteren.

Og så forklarer en af Københavns 60.000 monsterjægere, hvordan man gør kål på små leprechauns der går hånd i hånd på fortovet i flyverdragter.

Direct download: Signe_Molde.mp3
Category:Comedy -- posted at: 1:50am CEST

Brian Mørk Show står i litteraturens navn i denne uge. Brian har besøg af en af Danmarks største internationale stjerner, tegneren John Kenn Mortensen. Han er nu aktuel med en ny gyserbog for de større børn. Vi lærer hvorfor han gerne vil skræmme børn fra vid og sans og hvorfor hans egen barndom var så grum.

Og så kommer en tidligere gæst tilbage. Lars Skamgaard har opgivet at få en komikerkarriere sammen med hans gamle klassekammerat, Lasse Rimmer, og har i stedet skrevet en bog om at gøre kendte mere kendte.

Og så overraskes alle af længden på denne uges filmklip.

Direct download: BMS_John_Kenn_Mortensen__Anders_Grau.mp3
Category:Comedy -- posted at: 12:51pm CEST

Denne uge får Brian Mørk besøg af Elias Ehlers, der står og skal på tur hele Danmark rundt. Med standup. Ikke bare på sightseeing. Vi opdager, at Elias hellere spiser skorpioner end champignon, og at han ynder at se ind i øjnene på dem, han slår ihjel. Vi møder også en af Elias' gamle arbejdsgivere, der kan fortælle om en tid med trusler og fysiske overgreb.

Ja, og så lærer vi, at teknik kan ødelægge hvad som helst. Lyden eskalerer i frygtelighed, men hvis du er ihærdig, skal du nok komme igennem afsnittet med et smil på læben.

Direct download: BMS_Elias_Ehlers__Kasper_Nielsen.mp3
Category:Comedy -- posted at: 10:18am CEST