Brian Mørk Show
Brian Mørk Show #11: Den Lalleglade Brigade

Brian Mørk Show har flere kvinder i studiet end nogensinde før (2) og der er pyntet op med blomster og kölnervand. Brian har iklædt sig smoking og vasket sig alle de vigtige steder for improgruppen Den Lalleglade Brigade er på besøg for at snakke om deres turné.

Desværre bliver snakken med Sofie Jo Kaufmanas og Sisse Gram De Fries næsten ødelagt af Lytbars nævenyttige praktikant Karen fra Bornholm.

Årets sidste udgave af Brian Mørk Show. Vi ses igen i 2015. Glædelig jul og godt nytår.

Direct download: BMS_11_Den_Lalleglade_Brigade.mp3
Category:Comedy -- posted at: 6:00am CET

Brian Lykke og Kasper Gross er i studiet for at fortælle om deres turnéplaner. Brian Lykke gør det klart, at han selv har startet sin egen podcast og på den måde ligger i lodret konkurrence med Brian Mørk Show. Totalt nederen. Kasper mangler muligvis et job efter turneen, men heldigvis dukker en meget driftig forretningsmand op i studiet og tilbyder ham ansættelse i en lidt anden branche.

Direct download: BMS20231020Brian20Lykke202620Kasper20Gross.mp3
Category:Comedy -- posted at: 9:34pm CET

I ugens Brian Mørk Show har vi besøg af værterne fra årets Comedy Aid, Thomas Hartmann og Torben Chris.

Vi lærer blandt andet, at Thomas er i stand til at give kvinder flere orgasmer, end alle os der spilder tid på at "sjuskepule", og at Torben kan løse godt og vel alle problemer ved hjælp af nøgenhed.

Og så er der besøg af en surprisegæst fra Thomas og Torbens dybt kriminelle fortid.

Latter og moro.

Direct download: BMS__9_Thomas_Hartman__Torben_Chris__Valdemar_Pustelnik.mp3
Category:Comedy -- posted at: 2:14pm CET

Improgruppen Specialklassen er i studiet og forklarer, at impro IKKE står for "improvement". Det står for noget andet. Til deres store overraskelse dukker deres tidligere kollega op og kræver at få del i deres succes. Han er rasende over, at de har stjålet alle hans ideer og al hans succes. Nå ja, og så er der noget med at alle medlemmer af Specialklassen har dusket hans kone til en julefrokost. Samtidig.

Og så ser vi et meget bevægende klip fra filmen Labre Larver fra 1976.

Direct download: BMS_Specialklassen.mp3
Category:Comedy -- posted at: 4:57pm CET