Brian Mørk Show

Det er en tradition på Comedy Zoo at afholde nogle helt populære juleshows i november og december, og i år er det folk som Jacob Wilson, Peter Werner, Oliver Stanescu og Anne Bakland der står for dem. Anne og Oliver havde tid til at komme og fortælle.

Og så er der besøg af to søskende der fortæller om hvordan det er at holde jul i en familie hvor der både er muslimer og Jehovas vidner. 25 familiemedlemmer på 82 kvadratmeter.

Megen moro.

Direct download: BMS_443_Anne_Bakland__Oliver_Stanescu.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 7:47pm CEST

Traditionen tro er vi igen taget til Hvedstrup for at samle penge ind til Folkekirkens Nødhjælp. Gæsterne er en mand der satser formue og renommé  på at en kæmpe musikfestival i Hvedstrup er en sikker succes og så en midlertidig havfrue.

Megen moro.


Sebastian Dorset har skrevet noget så fint som en rigtig bog med sin partner in crime Hans Sølvhøj Bundgaard og den er perfekt som julegave, hvis man ligger inde med en far eller onkel som er et brokhoved. Og hvem gør ikke det.

Og så er der valg lige om hjørnet og i den forbindelse har vi to politiske eksperter i studiet. Ja ok, eksperter er måske så meget sagt.

Megen moro.

Direct download: BMS_441_Sebastian_Dorset__Mikkel_Klint_Thorius.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 8:49pm CEST

Heino og Jakob har kastet sig over en ny podcast med årets muligvis bedste koncept som man kan lytte til når man har hørt BMS færdig.

Og så er der besøg af et par gutter som fortæller om en special dag i Lidl i Korsør og om at købe ind til et aparte bootycall.

Megen moro.

Direct download: BMS_440_Heino_Hansen__Jakob_Svendsen.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 9:27pm CEST

Olav tager på tour med sit show som er svært at udtale og Masoud optræder med et årligt show på Christiania. Og så diskuteres det om det er muligt at se på folk at de er autister og alt muligt andet.

Og så er der besøg af en mand der har mistet alle sine familiemedlemmer i trafikulykker gående mange generationer tilbage, og hans psykolog som har alternative teorier.

Megen moro.

Direct download: BMS_439_Masoud_Vahedi__Olav_Lundsgaard.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 10:30am CEST

Anne er forbi studiet for at minde os om at hun tager på sin første comedy tour og at man skal købe billet og at man skal passe på med hvem man taler med i offentlig transport.

Og så er der besøg fra to entreprenante typer som har åbnet en butik for venstrehåndede. Med alt i venstrehåndsprodukter. Alt.

Megen moro.

Direct download: BMS_438_Anne_Bakland__Jakob_Schnohr.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 9:34pm CEST