Brian Mørk Show

Optaget foran et mageløst live publikum på det altid magiske Ramsømagle Forsamlingshus.

Gæsterne var en professionel berider som ikke mener man behøver begrænse sig til at ride på heste når der nu er så mange dyr og en gedehyrde som er migreret til Danmark fra Utah for at hyrde vores mange danske vildfarne geder.

Megen moro.

Direct download: BMS_447_Brian_Lykke__Jakob_Schnohr.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 11:10pm CEST

Dan er i studiet for at fortælle at hans nye show nu er lagt ud helt gratis på Youtube så potentielt 8 milliarder mennesker kan se det uden at betale. Simon minder os om at hans show også ligger på Youtube og at man skal se det først.

Og så er der besøg fra et par såkaldte kønsrolleforkæmpere som har et lidt gammelt syn på det der med køn.

Megen moro.

Direct download: BMS_446_Dan_Andersen__Simon_Vver.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 9:47pm CEST

Mikkel laver one-man show om hvor rasende han er hele tiden og det skal du skynde dig at købe billet til, og Simon har lavet en ny podcast sammen med Masoud Vahedi om sportsfodboldsidrætsklubben Manchester United.

Og så er der besøg af to herrer som har startet en tænketank hvis eneste formål er at få afskaffet demokratiet i Danmark. Megen moro.

Direct download: BMS_445_Mikkel_Rask__Simon_Vver.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 10:31am CEST

Palle og Sebastian er nogle af landets bedste impro-komikere og de er så søde at lave en række helt gratis improshows som du kan opleve hvis du er i nærheden af nordvest i København.

Og så er der besøg af grundlæggerne af en splinterny kystbaseret religion som fortæller om hvordan det at slå smut kan være helligt og hvordan uheld kan være mirakler.

Megen moro.

Direct download: BMS_444_Palle_Birch__Sebastian_Reuber.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 8:51pm CEST