Brian Mørk Show

Afsnit to af vores specials om den nye comedyfestival. Eva, Niels og Stefan har sammen med tre andre splinterunge splinterdygtige komikere, showet Curling Comedy under festivalen og det skal du købe billet til.

Og så er der besøg af en forening der kæmper for Bornholms totale destruktion. Megen moro.


I dette første afsnit af en række UP Comedy Festival specials, fortæller Jakob, Frederik og Jonas om de shows de optræder med under festivalen. Shows man naturligvis skal købe billet til.

Og så er der besøg fra folkene bag en ny spændende true crime podcast, som ikke nødvendigvis fokuserer så meget på uhyggelige mord som på rapserier i et helt specifikt supermarked.

Megen moro.


Optaget foran et mageløst levende publikum i Aalborg. Gæsterne er en jægerpilot der leder efter lækre damer med herrestore bryster i sin F16 og en vaskeægte Nordjyde som har rekord i at være den nordligst bosatte jyde i verden. Megen moro.


Optaget foran et mageløst levende publikum. Gæsterne er en krybskytte som går på storvildtsafari så langt syd på som Nordtyskland og en lystfisker som ikke fokuserer så meget på fisk som på konfirmander. Megen moro.


Optaget live på Studenterhuset i Odense under HCA Spoken Word festivalen. Gæsterne er en toiletadfærdsforsker som undersøger folks skidevaner, en kvinde der træner andre kvinder til at virke interesserede i amerikansk fodbold og en kattemanager der har de mest talentfulde katte i sin stald.

Megen moro.


Kasper lægger sit seneste show op gratis på Youtube til jer heldige asener og Niels laver shows under den nye Comedy Festival i Oktober.

Og så er der besøg af en utroligt talentfuld fløjtekunstner og hans endnu mere utroligt ambitiøse fløjtemanager.

Megen moro.

Direct download: BMS_491_Kasper_Porsdal__Niels_Nielsen.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 9:23am CEST

Brink og Skriver laver nt comedyshow som ikke udelukkende er standup og Masoud vil gerne gøre verden til et bedre sted på et meget snævert område.

Og så er der besøg af to skolepatruljer som bruger al deres tid og penge på at udvikle verdens mest stødabsorberende kedeldragt.

Megen moro.


Klint Thorius tager simpelthen på ny one-man show tour som du er nødt til at købe billet til i al hast og Jonas Kjærsgaard vælger at lægge sit sidste show gratis på Comedykanalen.dk.

Og så er der besøg af to vaskeægte stormchasers der fortæller om hvordan vindhastighed kan omsættes direkte til liderlighed. Megen moro.

Direct download: BMS_489_Mikkel_Klint_Thorius__Jonas_Kjrsgaard.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 4:37pm CEST

Optaget live på Citizen i hjertet af København foran et spillevende publikum. Gæsterne er en vaskeægte trucker som lige har haft den sindssygeste dag på jobbet og en menneskehandler som i virkeligheden måske mere er en menneske-udlejer. Megen moro.


Ugens afsnit er optaget i Aalborg foran det fineste levende publikum. Gæsterne er et brudepar som må have rekorden i at gifte sig med hinanden igen og igen, måske på grund af at gommen også holder rekorden i at have flest penisser.

Megen moro.


Optaget live på alletiders 27b i Kolding foran et levende publikum. Gæsterne er den kendte Ringo Flash som er talk-showvært på verdens dystreste show og en vaskeægte kødbaron som dræbte dronning Ingrid med en skinke. Megen moro.


Optaget live på det fremragende Operaen i Randers foran et splitlevende publikum. Gæsterne er to hospitalsklovne, hvoraf den ene egentlig er ansat som kirurg og den anden muligvis er i familie med Hitler. Megen moro.


Ugens afsnit er optaget foran et helt levende publikum i Odense og gæsterne er noget så sjældent som en vaskeægte havenisse og en lokal frisør der klipper langt hårdere end andre frisører.

Megen moro.


Optaget foran et levende publikum på altid fremragende 27b i Kolding.

Gæsterne er en septiktank streamer som simpelthen lever af at streame content fra en septiktank og noget så sjældent som en hulmurs-massør. Ja vi vidste heller ikke hvad det var.

Megen moro.


I forbindelse med den højhellige hekseafbrændingstid og midsommer har vi relevante gæster i studiet.

En eventkoordinator der mener at ildpåsættelse bør markere langt flere højtider og en vaskeægte heks som begræder at man ikke længere kan stikke kællinger man ikke bryder sig om, til heksejægerne.

Megen moro.


Lasse Madsen tager på turné og du er nok nødt til at købe billet inden alle de andre gør. Pustelnik laver ny podcast med Klaskefar og det er noget så spændende som impro-hiphop.

Og så er der besøg af to mænd som har åbnet en slikbutik for folk der ikke længere er i live.

Megen moro.

Direct download: BMS_481_Lasse_Madsen__Valdemar_Pustelnik.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 12:23pm CEST

I forbindelse med den højhellige Grundlovsdag har vi relevante gæster i studiet.

En juridisk uddannet mand som arbejder for at få endnu flere grundlove ind alle steder i samfundet og en mand der mener at grundloven kun burde gælde for ham.

Megen moro.


I forbindelse med Fars Dag er der relevante gæster i studiet. En mand med hele 12 børn som alle ignorerer dagen, en slagter der tjener mange penge på at sælge fars på dagen, og en far som ikke har set sin søn i årevis. Megen moro.


I forbindelse med den allerhelligste pinsetid er der relevante gæster i studiet.

En kvinde som som malker den dyrebare pinsevin ud af levende pindsvin, en mand ansat af staten til at monitorere at vi ikke bruger for lang tid på toilettet i pinsen og en himmelsk bureaukrat som i 7000 år har holdt styr på højtiderne.

Megen moro.

 


Optaget live på fremragende 27B i Kolding. Gæsterne er en parterapeut som kræver at hans klienter ikke fortæller om deres seksuelle problemer, men viser dem. Og en mimetranslatør som også er ekspert i ukendte ordsprog og søn af Grethe Sønck.

Megen moro.

Direct download: BMS_477_Thomas_Hartmann__Daniel_Lill.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 1:21pm CEST

I anledningen af Mors Dag har vi relevante gæster i studiet. En eventmager der udelukkende påtager sig Mors Dag opgaver, en mand der mener det er årets vigtigste dag og en brødebetynget søn som er tynget af eddikebaseret dårlig samvittighed.

Megen moro.


I forbindelse med Danmarks Befrielsesdag har vi gæster i studiet som kan gøre os klogere på emnet. En ekspert i mærkedage forklarer den overraskende grund til at dagen hedder præcis det og en af de sidste overlevende modstandmænd fortæller om hvordan meget af modstandskampen gik ud på at lave ravage i Irma.

Megen moro.


I anledningen af Arbejdernes Kampdag er der relevante gæster i studiet. En clairvoyant som ved hjælp af overtro og tilfældigheder spår Brians fremtidsmuligheder og en arbejdsløs som direkte vil bekæmpe arbejdernes internationale festdag.

Megen moro.


Jacob tager på endnu en mageløs comedy-tour du er nødt til at købe billet til og Olav udgiver sit show på Comedykanalen.dk til alles glæde.

Og så bliver det litterært når vi går i boghjørnet med Danmarks bedste boganmeldere.

Megen moro.

Direct download: BMS_473_Jacob_Taarnhj__Olav_Lundsgaard.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 9:11am CEST

Efter 7 lange år er Thomas Wivel tilbage. Der snakkes om jern i ilden og om Wivels kommende comedy-verdensrekordprojekt.

Og så er der besøg af to veganerslagtere som udfører deres hverv ved hjælp af ekstremvold.

Megen moro.

Direct download: BMS_472_Thomas_Wivel__Daniel_Lill__Niels_Nielsen.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 10:57am CEST

I forbindelse med den højeste af de kristne højtider, er gæsterne en entreprenør som mener at påskerelaterede produkter skal revolutioneres i både duft, smag og form og en lille blind dreng som har et problem med påskelegen hvor man skal finde et æg nogen har gemt.

Megen moro.


Lars og Morten fra impro-sensationen Kosmonauterne laver impro-comedy konstant rundt på scenerne, men det var ikke nok for dem så nu gør de det også i deres nye podcast.

Og så er der besøg af nogen af de mennesker der sørger for at vores tog kører ordentligt og til tiden og det viser sig at være en meget mere besværlig opgave end nogen af os var klar over.

Megen moro.

Direct download: BMS_470_Lars_Udengaard__Morten_Kamuk.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 12:34pm CEST

Brian har taget sin teenage-søn med på arbejde, Niclas vil bekæmpe cancer med Comedy og så er Mikkel Rask dukket op for at rose Simon Væver til skyerne.

Og så er der besøg fra to biavlere der har taget biavleri til helt nye højder. Eller lavder.

Megen moro.


En komikerbåret podcast om noget så frækt og uartigt som sex er på plakaten i dagens afsnit.

Og så er der besøg af en mand der tager begrebet genbrug til nye højder når det kommer til kropsdele og noget så sjældent som par siamesiske kusiner.

Megen moro.


Niels optræder rundt omkring, så hvis du er i nærheden af Comedy Zoo eller Skævinge så køb billet. Lill har startet Danmarks første dedikerede Comedy streamingtjeneste til os allesammen. Der kan man feks. gå ind og se det famøse Brian Er En Nar show og mange andre.

Og så er der besøg af to havbiologer som ikke kan blive enige om noget som helst havrelateret.

Megen moro.

Direct download: BMS_467_Daniel_Lill__Niels_Nielsen.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 7:53pm CEST

Oliver er forbi for at minde dig om at du skal købe billet til hans live podcast optræden lige om lidt og René snakker om reklamefilm han absolut ikke vil lave og nægter til stadighed at fortælle om hans Netflix eventyr.

Og så er der besøg fra brandmyndighederne som laver sikkerhedscheck af studiet og en noget uligevægtig pyroman.

Megen moro.


Dan har lavet et nyt rockband og Pelle har lavet en ny podcast om comedylegenden Thomas Wivel. Man skal lytte til begge.

Og så er der besøg af to børnelokkere. Yikes.

Direct download: BMS_465_Dan_Andersen__Pelle_Lundberg.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 9:07am CEST

Silja er gæst for første gang fordi hun er awesome og fordi hun har skrevet fede fantasybøger du skal købe og læse. Stefan vil gerne redde verden gennem komik og velgørenhed og Sebastian er der for hyggens skyld og fordi han er en af de gode.

Og så er der besøg af to typer som gerne vil sætte et indsamlingsshow op for introverte men har problemer med at få publikum til at dukke op.

Megen moro.


Endelig tilbage på 27b i gode gamle Kolding. Publikum er levende og gæsterne er en forfatter til malebøger udelukkende baseret på frugt og en miljøforkæmper der advokerer for virkelig meget alternative energiformer.

Megen moro.


Anders og Torben minder os om at man skal lytte til deres radioprogram 'Comedykontoret' om stand-up på Radio4.

Og så er der besøg fra en clairvoyant der mener at selvom munden siger nej så kan en aura godt sige ja og en astrolog der mener at stjernerne styrer vores liv. Nej ikke de stjerner. De andre.

Megen moro.

Direct download: BMS_462_Anders_Fjelsted__Torben_Sangild.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 10:58pm CEST

Ane er endelig tilbage for at fortælle os at hun er på tur med sit nye show, som du naturligvis er nødt til at købe billet til og Stefan er opsat på at vi allesammen ser nogle af den myriade af shows han og hans partner Niclas Vingaard sætter op rundt om i Danmark med alle mulige dygtige komikere.

Og så er det Valentines Day og derfor er der besøg af en blomsterhandler med en noget special slagstaktik og en sangskriver der søger hjælp til at digte en sang til Danmarks største kobberbryllup.

Megen moro.

Direct download: BMS_461_Ane_Hgsberg__Stefan_Wibling.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 5:02pm CEST

Jakob og Sanne er inde for at fortælle os om deres nye firma der hedder Sketchy.dk, som udover at lave comedy fjernsyn med Nicklas Bendtner også laver ALT muligt andet.

Og så er der besøg af et sødt ægtepar fra Jylland der er i København for første gang og måske ender det med at Brian får en dobbeltdate med en ung mor og hendes 19 årige datter?

Megen moro.

Direct download: BMS_450_Jakob_Schnohr__Sanne_Sol.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 10:33am CEST

Fredrik og Mikkel vækker en gammel populær podcast fra de døde og Masoud laver podcasts om konspirationsteorier på DR. Dem skal man lytte til når man HAR lyttet til BMS.

Og så er der besøg fra noget så imponerende som den danske forfatter som har skrevet flest bøger nogensinde og en vaskeægte dansk oliesheik. 

Megen moro.


Anders og Oliver minder os om at de har lagt deres nye shows ud på Youtube så du kan nyde dem helt gratis din nærigpind, og Porsdal vil gerne have at du køber en billet til det show han er på tur med lige nu.

Og så er der besøg af tre virkelig dårlige venner som har åbnet en cykelhandel baseret på cykeltyveri.

Megen moro.


Valdemar indbyder til open mike på Comedy Zoo hele februar og René laver hemmelige ting for Netflix OG vækker de små børn på en god måde i hans egen podcast.

Og så er der besøg fra et mini-zoo hvor dyrepasserne har en god blanding af dyr med i studiet. Mest ørne. Kun ørne faktisk.

Megen moro.

Direct download: BMS_457_Valdemar_Pustelnik__Ren_Riis.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 10:07am CEST

Jakob er kommet forbi for at minde dig om at du skal skynde dig at købe billet til hans nye show og Anders vil gerne have at du kigger på hans nye TV program.

Og så er der besøg fra en mand der gerne vil sælge sit usælgelige hus og den ejendomsmægler der modarbejder ham.

Megen moro.

Direct download: BMS_456_Jakob_Svendsen__Anders_Nielsen.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 9:12pm CEST

Gode gamle Kosmonauterne er tilbage for at fortælle at de laver show på Magasinet i Odense d. 25 februar. Det må og skal du købe billet til.

Og så er der besøg fra tre fyre som har åbnet et fitnesscenter som udelukkende henvender sig til folk der har dårlig samvittighed efter julemåneden.

Megen moro.

Direct download: BMS_455_Kosmonauterne.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 3:40pm CEST

Vinderen er fundet. Vi ved nu hvilke afsnit af BMS der har været årets 10 mest populære og der er både overraskelser og åbenlysheder. Vi slutter med afsnit 5-1 og vi lyttes forhåbentligt videre i '23!

Direct download: BMS_454_Best_Of_BMS_2022_del_2.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 11:13pm CEST

Optaget live foran et altid mageløst publikum på et altid mageløst Ramsømagle forsamlingshus.

Gæsterne er en frisøruddannet vandmand som udelukkende fokuserer på at starte en fest og en ubehagelig professor i det velkendte emne Jagerpilotisme.

Megen moro.