Brian Mørk Show

Endelig tilbage på 27b i gode gamle Kolding. Publikum er levende og gæsterne er en forfatter til malebøger udelukkende baseret på frugt og en miljøforkæmper der advokerer for virkelig meget alternative energiformer.

Megen moro.


Anders og Torben minder os om at man skal lytte til deres radioprogram 'Comedykontoret' om stand-up på Radio4.

Og så er der besøg fra en clairvoyant der mener at selvom munden siger nej så kan en aura godt sige ja og en astrolog der mener at stjernerne styrer vores liv. Nej ikke de stjerner. De andre.

Megen moro.

Direct download: BMS_462_Anders_Fjelsted__Torben_Sangild.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 10:58pm CET

Ane er endelig tilbage for at fortælle os at hun er på tur med sit nye show, som du naturligvis er nødt til at købe billet til og Stefan er opsat på at vi allesammen ser nogle af den myriade af shows han og hans partner Niclas Vingaard sætter op rundt om i Danmark med alle mulige dygtige komikere.

Og så er det Valentines Day og derfor er der besøg af en blomsterhandler med en noget special slagstaktik og en sangskriver der søger hjælp til at digte en sang til Danmarks største kobberbryllup.

Megen moro.

Direct download: BMS_461_Ane_Hgsberg__Stefan_Wibling.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 5:02pm CET

Jakob og Sanne er inde for at fortælle os om deres nye firma der hedder Sketchy.dk, som udover at lave comedy fjernsyn med Nicklas Bendtner også laver ALT muligt andet.

Og så er der besøg af et sødt ægtepar fra Jylland der er i København for første gang og måske ender det med at Brian får en dobbeltdate med en ung mor og hendes 19 årige datter?

Megen moro.

Direct download: BMS_450_Jakob_Schnohr__Sanne_Sol.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 10:33am CET

Fredrik og Mikkel vækker en gammel populær podcast fra de døde og Masoud laver podcasts om konspirationsteorier på DR. Dem skal man lytte til når man HAR lyttet til BMS.

Og så er der besøg fra noget så imponerende som den danske forfatter som har skrevet flest bøger nogensinde og en vaskeægte dansk oliesheik. 

Megen moro.