Brian Mørk Show

Optaget live på Studenterhuset i Odense under HCA Spoken Word festivalen. Gæsterne er en toiletadfærdsforsker som undersøger folks skidevaner, en kvinde der træner andre kvinder til at virke interesserede i amerikansk fodbold og en kattemanager der har de mest talentfulde katte i sin stald.

Megen moro.


Kasper lægger sit seneste show op gratis på Youtube til jer heldige asener og Niels laver shows under den nye Comedy Festival i Oktober.

Og så er der besøg af en utroligt talentfuld fløjtekunstner og hans endnu mere utroligt ambitiøse fløjtemanager.

Megen moro.

Direct download: BMS_491_Kasper_Porsdal__Niels_Nielsen.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 9:23am CET

Brink og Skriver laver nt comedyshow som ikke udelukkende er standup og Masoud vil gerne gøre verden til et bedre sted på et meget snævert område.

Og så er der besøg af to skolepatruljer som bruger al deres tid og penge på at udvikle verdens mest stødabsorberende kedeldragt.

Megen moro.


Klint Thorius tager simpelthen på ny one-man show tour som du er nødt til at købe billet til i al hast og Jonas Kjærsgaard vælger at lægge sit sidste show gratis på Comedykanalen.dk.

Og så er der besøg af to vaskeægte stormchasers der fortæller om hvordan vindhastighed kan omsættes direkte til liderlighed. Megen moro.

Direct download: BMS_489_Mikkel_Klint_Thorius__Jonas_Kjrsgaard.mp3
Category:Comedy, improv, stand-up, impro -- posted at: 4:37pm CET

Optaget live på Citizen i hjertet af København foran et spillevende publikum. Gæsterne er en vaskeægte trucker som lige har haft den sindssygeste dag på jobbet og en menneskehandler som i virkeligheden måske mere er en menneske-udlejer. Megen moro.